Muutokset

Sekoitus uutta ja vanhaa.

Alus vaatii "hieman"https://youtu.be/RebTlVcGnM0 remonttia. Esim: Lämmitys järjestelmä öljy / sekä puulämmitys. 1Kpl öljykattila 2kpl kevyt takkoja,,johon ainakin toiseen tarkoitus lisätä vesikierrukka. 1kpl Puukattila vesivaipalla. Moottorin jäähdytysveden lömmön talteenotto, esim käyttövedelle. Saunaan pitänee uusia ainakin kiuas, piippu, ja viemäröinti. Alakerran portaikon takana olevat hytit, uusitaan kaikki pinnat. Toiseen hyttiin tarkoitus rakentaa suihkukaappi ja wc. Toiseen hyttiin kerrossänky. Aluksen etuosassa on joskus muinoin ollut ns: keittiö josta ei ole jäljellä, kuin muisto. Siihen on tehtävä suurehko remontti ja samaan tilaan ( keittiöön ) tulee myös öljylämmityskattila. Etu ja taka kannen alle tulee makuu tiloja.  

Tarkoitus on kuitenkin säilyttää mahdollisimman paljon ns: alkuperäistä kuosia. 

Konehuone vaatii täydellisen puunaksen , maalauksen ja suunnitelmissa, lisätä vesitiiviit ovet konehuoneen laipioihin 2kpl. Konehuoneessa on noin 5kw voimavirta generaattori,,joka saattaa mennä vaihtoon, mutta jos ja kun se osoittautuisi toimivaksi, olisi se helpottamassa sähköntuotantoa.

Tarkoitus on laittaa 5kpl 150w aurinkopaneeleita katolle, sekä noin 600w tuulivoimala.

Akku järjestelmiä tulee 3 eri ryhmää. Hupiakut 1800Ah. Startti 2x 140Ah ja hätä akut 2x100Ah

Virran muuntamiseen suunnittelen 2500W siniaalto ja 5000W modifioitua aaltoa tuottava invertteri.

Inverttereistä on vain yksi päällä kerrallaa,,sähkön tarpeen mukaan. Generaattorin syöttöön pitää laittaa contaktori joka pudottaa invertterin pois linjalta, kun genu käynnistyy.Luo kotisivut ilmaiseksi!